PDA

View Full Version : Saber hilt error


Kyle_KatarnJedi
07-29-2002, 02:58 PM
This is the error that I got how do i fix it?

R_CreateImage: Models/weapons2/saber/saber.tga deimensions (442x441) not power of 2

JRA_Wolf
07-29-2002, 03:18 PM
Resize the image so that the dmiensions are a power of two. For example, 128x128, 256x256 or 512x512.

Kyle_KatarnJedi
07-29-2002, 04:11 PM
It works now, But all I have is kyles saber with my skin,

Psynex
07-29-2002, 05:08 PM
1-pak file structure for the saber may be off. Make sure it's /weapons2/saber

2 - the model isn't in GLM format. Maybe this should be reason number one.

Kyle_KatarnJedi
07-29-2002, 05:22 PM
Psynex can i email you it? the Pak structure is Models/weapons2/saber and the saber is in glm format!

Psynex
07-30-2002, 01:33 AM
send it to me (jcollins@kstone.edu). I'll take a look.

Kyle_KatarnJedi
07-30-2002, 01:56 PM
THanks....i have sent it to you!

KBell
07-30-2002, 02:20 PM
Psynex, i was reading these posts and i noticed something. YOu actually help people! And not just antone, you actually help us newbies! and i just would like to say, Thankyou.

You too JRA_Wolf, there is a reason your on my sig :p

Its people like you 2 that make this forum community what it is today, a great community. So i hope other Experienced modeler would stop just for once, and help us newbies out

Psynex
07-30-2002, 02:44 PM
BakerS8er:

Well, what can I say. Everyone needs it, even me. I remember what it was like being the "new guy" in the forums. Couldn't get a break. I just kept at it though time after time I felt inferior and wanted to quit. But noone should have to deal with that because everyone in here is capable of creating wonderful things, why stunt that ability? I'm still a newb to the Q3/jk2 editing ordeal as well, so I figure if I help, I'll get helped. We're in this together. I notice you have JRA_wolf as one who helped you with UVW mapping. I too am looking for a few quick pointers dealing with some odd shapes I'm dealing with. How did you contact him on this?

Kyle_KatarnJedi:

I'm seeing an unfamiliar file in your pak. Thumbs.db. What is this for? Everything else looks good. AHA! I'm 99.9% sure I know what the problem is. I'm testing it right now and should send it back shortly.

JRA_Wolf
07-30-2002, 02:59 PM
thumbs.db is a file for windows that databases all of the windows thumbnails :P

You can contact me through PM or email (wolf@mysticdale.com)

Psynex
07-30-2002, 03:05 PM
I should have known that. I didn't expect a respons from you at all JRA_Wolf. Most people making models in this place must be so full of themselves getting all this attention they can't take the time to help a brutha out. Unfortuanately I am at work right now and won't be back to my "workbench" for at least 4 hours. I'll send you some pics then of what it is exactly I'm doing and see what advice you have to offer. Thanks BTW.

KBell
07-30-2002, 03:12 PM
I contacted JRA Wolf through a thread i posted called "UVWrapping Help" like 1 month ago and he REALLY helped me. so i bet if you had time you will find the thread somewhere. Ill try and find it

KBell
07-30-2002, 03:18 PM
Bingo, i found it. I am still suprised at how an experienced Modeler like JRA wolf Helped me out like this. Heres the link

http://66.250.145.38/showthread.php?s=&threadid=69698


He basically told me a very important side note of using the cylindral UVWrap instead of the one used by this one tut done by the Brothers in Arms ( by they way, their tutorial is still helpfull so im not trying to flame them)

Psynex
07-30-2002, 03:53 PM
I sent you 2 emails, just want to make sure you have them.

Kyle_KatarnJedi
07-30-2002, 04:26 PM
let me check! thanks