PDA

View Full Version : Model Skinning Problem


UltimateZeus
07-31-2002, 02:21 AM
Hi,

If I have a model and skin files, I can place the skins on the model in milkshape 3D. If I then export it to an md3 and then load it up in MD3View it has no skins. What do you use to position the skins on the model if milkshape doesn't work or what am I doing wrong.

Please help

Thanks

MacD
07-31-2002, 06:41 AM
Well, seeing as you're using md3view, I'd say you're making an object, not a model. If you ARE making a modle, use modview...
In md3view, you can load up the skin file seperately...(look under 'file' in the menu).

UltimateZeus
07-31-2002, 01:50 PM
It says model.glm exceeds max_QPATH. If I have made a model in milkshape and have skinned it. How would I export it to a glm model with the skinning textures in place.

Please help