PDA

View Full Version : Bots with different saber hilts!!!


kylekatarn2500
07-31-2002, 09:19 AM
What I have to do, that every bot has another saber hilt!!

is it possible, that in JediMod v 1.1 I can choose, which bot have which saber hilt?

How I can do this???

razorace
08-02-2002, 03:18 AM
It's not possible as of yet. Hopefully it will be added to the next version of JediMod.

Chewcaca_Dookie
08-08-2002, 04:56 PM
Wow! I didn't know that! Thanks!

razorace
08-08-2002, 07:06 PM
UPDATE: Jedi Mod 1.2 now has selectable bot hilts.

And you're welcome.

TheWhiteRaider
08-08-2002, 10:54 PM
Find JediMod 1.2 at jk2files.com (http://www.jk2files.com)