PDA

View Full Version : Coders Plz Help :)


Master ToFu-X
07-31-2002, 01:58 PM
i know nothing of coding in this game and i d/l the hiltpack and jedimod 1.1.......my problem is when i try to change hilts in game most of the time i get an error that says RE_registermodel something R_Allocmodel () something bunch of folders model yoda stuff like that. it totally lags my game and i cannot change hilts properly....also the pics of the hilts in menu are not there.

i do not know if ppl know about it or not, but i know nothing and need your guy's help.

all help is greatly appreciated.

thank you

btw Dest ur mod is better than the actual game itself, period

thanx guys

razorace
08-02-2002, 02:13 AM
Everyone is posting about this problem here (http://66.250.145.38/showthread.php?s=&threadid=72260).

Chewcaca_Dookie
08-08-2002, 03:55 PM
Wow! I didn't know that! Thanks!

razorace
08-08-2002, 06:05 PM
no problem.