PDA

View Full Version : Slave 1 Model


SithMaster01
08-04-2002, 02:31 PM
Does anyone have the Slave 1 or Millenium Falcon models?
If so what maps can you see these models on?:slave: :lightning

Mix_Master2k
08-04-2002, 04:22 PM
www.jedioutcastmaps.com has some pretty kool models of a falcon and a snow speeder i think.
-Mix Master

remark 666
08-04-2002, 04:36 PM
I think both jk2files and jediknightii have the slave 1 model

Kn1ves
08-04-2002, 04:54 PM
Not a model, a prefab! And you don't see it in maps that weren't built with it, because it's an integral part of a map just like a room which you cut and paste out of another map, aka the prefab. Besides, Google is not that hard to operate... :rolleyes:

12thMonkey
08-04-2002, 06:23 PM
while we are on the subject of prefabs is there a prefab of the Moldy Crow

Kn1ves
08-04-2002, 10:10 PM
Originally posted by Shogun Lee
while we are on the subject of prefabs is there a prefab of the Moldy Crow

Well, you see it ingame, it's gotta be in there somewhere. Just edit the map, copy out the crow and paste it into an empty map and voila!

Thing is - with stuff like that, you can't know if they bothered making it solid or maybe it has some invisible bugs, because they never really expect you to touch them.

Mix_Master2k
08-05-2002, 11:39 PM
Originally posted by Kn1ves


Well, you see it ingame, it's gotta be in there somewhere. Just edit the map, copy out the crow and paste it into an empty map and voila!


Thats what I say :)
-Mix Master