PDA

View Full Version : how so u use gmax


Zoicno
08-07-2002, 12:47 PM
how do u use gmax

KBell
08-07-2002, 02:03 PM
you click on the G-Max button on Your desktop:rolleyes:

Enjoi9187
08-07-2002, 02:15 PM
look at the tutorials on the site