PDA

View Full Version : Another Dumb Mod question


Bucketo
08-24-2002, 10:39 AM
Is there a way to have 2 mods running at the same time? For example...the Vulcanis admin mod, and JediPlus?
And also...if I set up a server using the Vulcanis admin mod....why can't I use the taunt, spin etc. commands?

I know these will be seen as silly questions by most...and I'm prepared for the inevitable flaming that will engulf this message.

Thanx for the advice though.

JEDI OUTCAST
08-24-2002, 10:42 AM
i want to know that as well. one in base one in the mods setup. or both in mods setup.

SeraphimII
08-24-2002, 06:04 PM
Might be possible if you start a server with the V mod then use the change gamedata sourse...which I cant remember what that command was...or you might beable to put the v mod in your jediplus folder and run it that way...not sure though.