PDA

View Full Version : How will the force powers work???


DARTH ANDYZ
08-25-2002, 04:09 AM
How will the force poweres work on Knights of the old republic?????? Will they work like jk2 when u just press 1 of the buttons or do u have to do a certain thing to use them????

Com Raven
08-25-2002, 08:03 AM
I suppose you choose them in any way from a menu...

Longjocks
08-26-2002, 12:17 AM
Probably a menu, yes. Maybe also a hotkey system like the function keys in NWN.

Com Raven
08-26-2002, 12:22 PM
yeah, you usually get hotkeys for menu stuff....

Ewok Hunter
08-26-2002, 10:07 PM
NWN used a menu with the option of assigning hot keys, LJ

Com Raven
08-26-2002, 10:30 PM
plus you have the menu hotkeys [radial menu via numblock]....

Ewok Hunter
08-26-2002, 10:40 PM
that wa the menu i was talking about, besides arn't you going to that convention so you can tell us the answers to a lot of these questions when you come back. maybe we should just wait on some of these answers

Com Raven
08-27-2002, 01:27 PM
speculating is much cooler anyways...:)