PDA

View Full Version : Omg, Jk2 Online Cheats..works On Any Server!


Twins of Doom
09-04-2002, 09:50 PM
click on the link in my sig entitled 'jk2 online cheats' they really work...even on pure servers!

Darth-Nasty
09-04-2002, 09:53 PM
i realise that your intentions are honourable and it is for a good cause but i have a feeling that the mods will frown on this thread.

gorganfloss
09-04-2002, 09:58 PM
Cheating on JO Multiplayer is like licking *********** *****(something gross).

lol nice link.

The Truthful Liar
09-04-2002, 10:00 PM
lol Darth nasty you havn't clicked on the link yet have you :D :D :D

Funny man, real original :thumbsup:

LOL

What makes it more funny is the fact that you responded without even testing the link, and then get all huffy puffy and serious about it.

Keep it cool

:D :D :D

Darth-Nasty
09-04-2002, 10:09 PM
yeah i seen the link and i know he is doing it to reach a visitor target to get sponsership for his site

that is why i went on about it being for a good cause

all i was saying is that the mods might dissaprove of the misleading way in which he went about it

and BTW i never get "huffy puffy and serious" about anything especially not here in the swamp
:)

Darth Knight
09-04-2002, 10:15 PM
i think that is sad if you have to trick people to go to your site

obi
09-04-2002, 10:45 PM
Originally posted by Darth-Nasty
i have a feeling that the mods will frown on this thread.

:(



Dude, this entire thread has no purpose, and if you want to get viewers to the site, don't make an entire thread about it, just put it in your sig. Even that is sort of wrong.

Twins of Doom
09-04-2002, 10:50 PM
Originally posted by Darth Knight
i think that is sad if you have to trick people to go to your site

it's also kind of sad that people try to get multiplayer cheats for jk2...isn't it?:cool:
i think it's also sad that people have no sense of humour....

Dath Maximus
09-04-2002, 11:27 PM
yeah......your still a bad person over here in this forum place.

bad person bad!

acdcfanbill
09-05-2002, 01:21 AM
too bad there isnt a /slap cmd for ppl who use underhanded tricks like this... ;) :D

gorganfloss
09-05-2002, 01:21 AM
lol :rofl:

teutonicknight
09-05-2002, 02:06 AM
Hm... I wonder why the "cheats" page is on the WC3 site.... :rolleyes:

BlackDove
09-05-2002, 06:40 AM
We should all know that the best way for cheating is to press alt+f4 to get into the menu, and then pull the plug out of your computer for the cheats to activate... (note: the plug must be disconnected for about 12 hours before it can work)

Kstar__2
09-05-2002, 08:16 AM
Originally posted by =SSC=Kal-El
We should all know that the best way for cheating is to press alt+f4 to get into the menu, and then pull the plug out of your computer for the cheats to activate... (note: the plug must be disconnected for about 12 hours before it can work)

how come that doesn't work, i tried it 2 times!


:D :D :D

u forget to get more pop-upmessages, like 100, sothat u just stay clicking, i had one, that was going until 798 messages or so.

GonkH8er
09-06-2002, 11:25 AM
meh... i never liked cheats anyway...



ABRACADOZED... THIS THREAD BE CLOSED