PDA

View Full Version : Snowtrooper


frendon
09-14-2002, 03:46 PM
Hi, I have this model for 3dsmax and i would like to know if it is posible to get in game and how, if any modeler can do it i would send it to him right away. Here is a pic, i didn't do it the author is Steve Green and he says the model is about 17K polygons.

http://www.fernandorendon.5u.com/pics/snowtrooper.jpg

SpYzEr
09-14-2002, 03:48 PM
17K?! I thought the limit was about 2K - 3K? If thats real that is a very nice model... but a LILLLLL bit over on the polycount :D

hawk_of_war
09-14-2002, 03:50 PM
:drop2:
It looks great but I do agree that it is MAJOR overkill
:explode:

frendon
09-14-2002, 03:50 PM
and is there anyway to get polycount down after the model is done?

t3rr0r
09-14-2002, 04:06 PM
Originally posted by frendon
and is there anyway to get polycount down after the model is done?
yes... but damn that would take a while.

bleek
09-14-2002, 04:15 PM
Dunno bout you...but to me that looks like you took a picture of a toy and said it was a model :D .

frendon
09-14-2002, 04:22 PM
Originally posted by bleek
Dunno bout you...but to me that looks like you took a picture of a toy and said it was a model :D .

nah it is a model, why would i do that i will try to get another picture for you guys anyway

bleek
09-14-2002, 04:24 PM
Don't take offence to it:D . It looks great if it is real. Just sayings that cuz...I dunno...looks almost too real, heh.

Kururin
09-14-2002, 04:27 PM
Link doesnt work :(

frendon
09-14-2002, 04:29 PM
the link is working fine try it again :rolleyes:

Kururin
09-14-2002, 04:31 PM
It says Web Site Not Responding

Toonces
09-14-2002, 04:31 PM
Guys, it's from here

http://www.theforce.net/scifi3d/starwars/characters.htm

Anybody who can get that model down to 3000 polys could just as easially make his own model from scratch, it's not worth the effort

Toonces
www.drivingcatstudios.com
Powered by Sith :lightning

bleek
09-14-2002, 04:40 PM
Ah thank you mr.Toonces. Thought it looked too good too be true.

frendon
09-14-2002, 04:43 PM
yes its from scifi 3d, I dind't know it was that hard toonces sorry I'm not a modeler, sorry for the waste of time guys.

anyway here are two other pics for you bleek it is inside 3dsmax

http://www.fernandorendon.5u.com/pics/snowtrooper2.jpg
http://www.fernandorendon.5u.com/pics/snowtrooper3.jpg

bleek
09-14-2002, 04:46 PM
Well if anoyne could get it down to 3k..why not do that for all those models? They all look outstanding. But guessing that is probably not possible.

Toonces
09-14-2002, 04:48 PM
Nah, it's all good frendon, It's not so much that it's all that difficult to do, it's just that it would take alot of time to do properly, it would be easier to make the model from scratch :)

It's a very nice model though I agree

Toonces
www.drivingcatstudios.com

frendon
09-14-2002, 04:49 PM
yes that was what i was thinking bleek but if toonces says it is not possible then it is not possible, hey bleek i loved your jacen and anakin solo skins how the hell you do that stuff? what programs do you use?

bleek
09-14-2002, 04:51 PM
I think Haplash said he was gonna mabey do a Snowtrooper...so that should be great if he does.

Thx! I used Photoshop to do em. Used the Luke model and just looked a pictures of them and also got lots of suggestions from the skinning thread on what they thought I should change or fix up.

frendon
09-14-2002, 04:55 PM
yes they look great they make the luke model look totally different, i have change some stuff from the original skins with photsuite but that is as far as I can go, If i had photoshop i would try to get more time on skining you really inspired me with those skins i have them as custom npcs for sp I like to go to jedi acadamey and see them there.