PDA

View Full Version : naming buildings


D_Iceman
09-18-2002, 07:10 PM
I was wondering how you go about naming a building?

I assigned several towns in my scenario a civilization and made them nuetral.

But i want to assign a town name to each building within each respective town the name of the town. ex... if you click on a building or house it shows what civ it belongs to and the name of the town.

This is so that as an objective, you need to to conquer/subdue a town from the enemy who presently controls it.

Once you do this you are instructed to then accomplish your next objective of conquering another town.

My other question is where to you find all the resources to place on a custom map?
I started with a clean slate on a gigantic map and i want to place ore and nova crystals but i can't find them under maps and terrain to place. Am I missing something?

Thanks for any help you guys can give.

D_Iceman
:atat:

Alexander 101
09-18-2002, 08:12 PM
For the resources, go into gaia other in units. they should be there in various forms.

For building names, use the same trigger as unit names.
in triggers, go to conditions, timer, 1, and then effects.
as an effect put on change object name, and select whatever object then type the name in the box....... yeah.

anyhoo,cya
earl

D_Iceman
09-19-2002, 02:02 AM
thanks i'll try it

D_iceman:atat: