PDA

View Full Version : changing force speed {SP}


jimclare1
09-18-2002, 07:16 PM
Ok, i know tha with out the SP Coding i cannot freeze time completetly, however is it posible to get rid of the distortion effects caused by slowing time

Primesghost
09-19-2002, 08:50 PM
I doubt it.

Deetox187
09-20-2002, 11:17 AM
Well if i remember correctly that distortion is just an increased field of view, typing cg_fov 80 in the console might make it normal again. But i've never tried that in SP so i have no idea if it works or not..