PDA

View Full Version : Uh, oh, which is the default hoth package?


Guardian Omega
10-04-2002, 01:15 AM
Seems my GTKRadiant manages to take the texture package out of custom levels.........Which is the default hoth package in the game? (Gimmie name!)

Takeoffyouhoser
10-04-2002, 01:19 AM
i am sure its textures/hoth

Guardian Omega
10-04-2002, 01:46 AM
Uh oh, yep it is, problem? It has the CTF Hoth textures in it too......

Takeoffyouhoser
10-04-2002, 02:34 AM
I use GTK radiant, and the only textures i have in that folder is Snow_01 , Floor panel_01, and trim_01, grid_02a.

I somehow have the textures for the AT-St as well, don't ask why they are loaded...

Guardian Omega
10-04-2002, 10:39 PM
Thanks!