PDA

View Full Version : Mozilla problem


Young David
10-15-2002, 03:07 PM
I moved to a better browser ... Mozilla ...

Yes, it's better. It has a lot more features than IE and keeps up with the W3 standard.

My Mozilla spotted a bug on the forum. Check the following pic and find out what I mean:

http://www.rendo.dekooi.nl/~gkonings/reply.png

See? My window is not big enough. This is probably a little bug in the template that IE forgave, but Mozilla won't

Wraith 8
10-15-2002, 04:27 PM
so? what should we do about it?

Young David
10-16-2002, 01:33 AM
Well ... only admins can fix it ...