PDA

View Full Version : Trigger Help


GA Blastman
10-29-2002, 07:35 PM
How do you work the "Change Object Name" trigger? I know it sounds stupid, but it just doesn't work for me, what do I do?

kowe
11-04-2002, 06:29 PM
Well:
TRIGGER:
Condition: any.
EFFECT: Change Object (select with the mouse the unit) and write the new name.

If you use a Jedi unit and this captures an holocron your name will be deleted, for this reason, you must use the option LOOP: ON.

Wehutti
11-10-2002, 12:42 PM
Can someone help me how to make triggers? Thanks.