PDA

View Full Version : entity window


Altus_Thrawn
11-02-2002, 04:16 PM
I am having a problem with the entity window. Basically, it is over sized. It is about twice as wide as it should be, but that can fixed with the click and drag. But the height I cannot change and is too high because I can't I can't see anything under the "key" box.
How can I fix it?

Shadriss
11-02-2002, 04:20 PM
Change your screen resolution. Try 1024 x 786. It works for me.

Altus_Thrawn
11-02-2002, 06:22 PM
Now the screen is shaky...I guess I have to chage back and forth.
But I can see the whole window now.

Leslie Judge
11-03-2002, 10:37 AM
How can you fit on a resoultion less than 1024x768? :D I need more than that just don't have the money for a good monitor.