PDA

View Full Version : What about stun?


Darth Moose
11-06-2002, 04:56 PM
It just occured to me that theres no setting for stun. The secondary for the E-11 Blaster Rifle should be stun! Stormtroopers in Episode IV get stun so should players. It should just work like force push, but with a prolonged effect.:evanpiel:

Covax
11-07-2002, 01:06 AM
:cool: There's the 'stunned' effect when a probe driod hits you. Wouls alo be cool forthe Stun Baton (I mean.. it's supposed to stun...) as well as Force Choke (uman.. you're being choked...)

Darth Moose
11-08-2002, 05:05 PM
Yeah well in Eppisode IV when the Stormtroopers shot Leah and she got zapped forward a couple of feet... I don't know it looked like force push to me...:amidala: