PDA

View Full Version : DooM III


TheHobGoblin
11-11-2002, 10:48 PM
I got a leaked DooM III. (Not sure if this is okay to say here) Its only 4 missions very uncomplete cheats don't work but its hell scary and fun. If you somehow get it to play start the doom iii as usual by openinng it. Then press the "~" key and write the magic word "e3/e3_1" then it will start it takes time to load but damn its scary and fun. Only code that works is give ammo.

Dath Maximus
11-11-2002, 10:51 PM
i hate you:mad:

this is unfair to me

TheHobGoblin
11-11-2002, 10:52 PM
Lol. Don't worry you'll find a way. who know maybe I'll find some crazy way to send ya it. It is big took a while to install just 4 missions