PDA

View Full Version : How do you load custom textures in radiant?


wicked69
11-16-2002, 07:15 PM
Can someone tell me how to load custom textures in radiant?

Gohan_Trunksss
11-17-2002, 05:18 PM
ok first of all your supposed to put the texture in base/custom....... if you havent then do so, you have to create the folder in that directory yourself....... after your texture is in its place open your radient and go to textures- custom on the menu bar at the top, your texture should appear.

wicked69
11-17-2002, 06:09 PM
Thanks. I just messed with it and found out it's base/textures/custom though.

Gohan_Trunksss
11-17-2002, 06:13 PM
oops, sorry lol guess i should really check before typeing :-/ well have fun makeing your map :)

wicked69
11-17-2002, 10:58 PM
Hey again. It shows up in radiant. Now I need to know where to put my custom texture in my pk3. I put it in /textures and it didn't show up. I put it in /texture/custom which i created and it didn't show up. Where do I put my custom texture inside the map's pk3 to make the map use it?

Gohan_Trunksss
11-17-2002, 11:06 PM
uhhh, i never made a pk3 before but im gona use pakscape to do it, it explains it here http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/gc102lsn7.html