PDA

View Full Version : problem with fists


xcountryman03
11-28-2002, 02:34 PM
I seem to have a problem with the fists: they arn't there. The only weapons i have are the new bryar (looks awesome) and the new E-11 (again, looks awesome). can anyone help me? Oh and great great job guys, the level looks great!!

Bar_Tender
11-28-2002, 04:34 PM
The fists are there, but you can't scroll to them. Press 1.

xcountryman03
11-28-2002, 04:44 PM
i clicked to assign the controls but it refuses to assign the key to them

Katarn07
11-28-2002, 06:25 PM
Its there. I know you can't assign it...

ImmolatedYoda
11-28-2002, 06:31 PM
thats right, you cant assign it. i started playing it not knowing about the fists and then pressed 1. unfortunately getting the lightsaber seems to override the fists :( oh well, i like dicing people.