PDA

View Full Version : Gmax?


Matt-Liell
11-29-2002, 06:54 PM
I use gmax to make weapon models and was wondering if it can be used to make maps? if so how?

Wes Marrakesh
11-29-2002, 07:26 PM
Greetings to a fellow swampie! :D

You can use gmax and export your file as .map, but I EXTREMELY think that a mapping program would be far better.

But you can use gmax to make .md3s to import into your maps...

Matt-Liell
11-30-2002, 07:40 AM
is there another mapping program other than radiant?

Leslie Judge
11-30-2002, 12:53 PM
It depends on what do you mean on radiant? If JK2Radiant, then the answer is yes: GtkRadiant (http://www.qeradiant.com).

If you still want to use gmax, then you can download gmax Tempest from discreet's website.