PDA

View Full Version : Fists for any jk2 level


Sparkyisgod
12-13-2002, 05:04 PM
Its good the way its been made so you only have fists on DF levels but is there a way to make it so you have fists on any jk2 levels

Katarn07
12-13-2002, 05:46 PM
Unzip the pk3 and search around for the fists file and drop it into your base...
What is it named? No clue...
Ask Darth.

Darth_Linux
12-14-2002, 03:47 AM
it's actually already in Jedi Outcast. You just have to enable cheats at the console and then give yourself "weapon_melee"

MilesTeg
12-14-2002, 11:27 AM
and you have to manually "bind" the weapon with a key (e.g. "1") so you can select it...