PDA

View Full Version : Not working!!! dismembering!


Matrix_R2
01-23-2003, 06:02 PM
I've had it
I cannot do it, I don't know why but people just dont get dismembered in MP or SP. These are the steps I'm doing... please tell me if I'm wrong:

1. Create Server
2. Go into game with x amount of BOTS
3. open console and type devmap <mapname>. (Is this step necesary all the time? regardless if I'm playing MP with BOTS only? Why does console displays a error message after I type devmapall?
3. After devmap, I go into the game alone, I need to be adding bots again (is this ok?)
4. After I added some BOTS, I type on console:
g_dismember 3000
set dismember 3000

5. Nothing gets done, people die the usual way.

Is this an issue that has to do with Windows XP? Does the game installs the "PG-13" version or something like that.

I tried to do a bind q taunt and when I pressed "q" my game crashes.

Please help... what do you reccomend??? No MODS of any kind I've done or installed, virgin game... please help!!!

ryudom
01-23-2003, 06:08 PM
ok for multiplayer all you have to to is type "cg_dismember 300" or whatever number you want in the console. also, for this to work on another server, the host has to have it enabled too. (i think)

for single player, it might be the same, but there was something about g_saberrealisticcombat 1 or something... but thats damage orientated too.

BlackDove
01-23-2003, 06:09 PM
cg_dismember 1

last thing i heard.......

razorace
01-25-2003, 09:25 PM
Please don't double post questions. Check your other dismemberment thread for the real answer.

AJL
01-31-2003, 05:56 AM
As far as i know dismember stuff goes this way:

-------------------------------------------------------------------

Server command = g_dismember 0-100

Change that dismemberment will occur when its
requirements are met...

>> 0 and anything below = Never
>> 100 and anything over = ALWAYS

Client command = cg_dismember 0-3

If server say that dismemberment X happend do you
want to see it in your game...

>> 0 = Don't show any dismemberments for me
>> 1 = Show only if hands are cut off
>> 2 = Show if hands, arms or legs are cut off
>> 3 = I want to see ALL dismemberments

-------------------------------------------------------------------

So every time you make server make sure you set
g_dismember to 100 even if you because of some
weard reason don't want to see dismemberments
because if you set it to 0 then no-one can see
dismemberments...

And i also recommend that you set
g_saberghoul2collision to 1

razorace
01-31-2003, 06:07 AM
I already said that. :D I'm trying to discourage double thread posting here. Plus, I believe it's 0-2 for cg_dismember, not 0-3.

AJL
01-31-2003, 06:16 AM
Originally posted by razorace
I already said that. :D I'm trying to discourage double thread posting here. Plus, I believe it's 0-2 for cg_dismember, not 0-3.

but i believe that it is 0-3 like... above...

razorace
01-31-2003, 07:10 AM
Maybe I should have mentioned that I actually checked the code beforehand. :D

int dismember_settings = cg_dismember.integer;

if (!dismember_settings)
{ //This client does not wish to see dismemberment.
return;
}

if (dismember_settings < 2 && (cent->currentState.modelGhoul2 == G2_MODELPART_HEAD || cent->currentState.modelGhoul2 == G2_MODELPART_WAIST))
{ //dismember settings are not high enough to display decaps and torso slashes
return;
}

AJL
01-31-2003, 08:17 AM
intresting... so its differently in MP...

and its differently in manual...:rolleyes:

razorace
01-31-2003, 05:02 PM
The manual says that it's 0-3? I never saw that in there... Maybe it's different for SP.