PDA

View Full Version : Ice Base Level Quetion


Paul C
01-28-2003, 10:02 AM
I can't remember if the original game had Snowtroopers or not, its been years since I have played it. However, if it didn't, are you going to replace the normal Stormtroopers with Snowtroopers on the IceBase level? IMO it would be more realistic.

recombinant
01-28-2003, 02:36 PM
I dont' know if we have planned to do snowtroopers, but it would certainly make sense! JK2:JO has swamptroopers in the swamps, so we should probably have snowtroopers in the snow! ;)

My question related to this topic is:

"Can we do the slippery ice surface in our map, thus requiring the Ice Cleats?"

If so, that would be awesome, but it seems tricky to me. I didn't know if Q3/JK2 supports ice surfaces.

Perhaps this is another coding bullet point, Darth? :eek:

MilesTeg
01-28-2003, 03:32 PM
I think we already had a thread about this... (canīt find it)

And everything you mentioned is possible.

there is a snowtrooper model on jkii.net and we will probably use this.
The slippery surface thing is a simple shader (I successfully tested it). we will have to switch off the effect after kyle gets the ice cleats (there are several ways to do it)

recombinant
01-28-2003, 04:12 PM
Excellent. That's great news...

Sorry, didn't know there was already a thread about all this.

Thanks!

:D

Katarn07
01-28-2003, 04:21 PM
Stormies indoors, though, right??? I don't mind snowtroopers outside in courtyards and chasms...