PDA

View Full Version : IQ Points - Not Available


MrConfettiMan
11-24-1999, 01:41 AM
When I open the Interface Menus (by hitting the Esc key while playing the game) and use the arrow keys to select the Options Menu, the icon for "Game Statistics" is labelled as "Not Available". Selecting this item works as advertised, but I'm curious about the label. Anybody else seeing it this way?

BTW, I'm running the full version of the game with the patch installed.

Hamster Idol
11-24-1999, 10:43 AM
I have the same problem, and I'd guess that so does everyone else. Just a small bug is all.

------------------
It's a hamster stuck in an ice cube.

DjihEf
11-24-1999, 10:54 AM
Yup, and I noticed a few items tend to do that, but still work. Normal bug I guess, as mentionned.