PDA

View Full Version : load times


kingkerby
11-25-1999, 12:50 PM
is it just my computer or does this game load at an extremely slow pace, i have enough time to read a magazine article everytime i die. Has anyone done a full 800 meg install of the game and if so does it speed up these terrible loading times?

HenryJones
11-25-1999, 04:39 PM
I've got the 800meg version installed on my system, loads take usualy around 15-30secs mabye, but I've got a P3 500mhz.

-Dr. Henry Jones Sr.
"In this sort of race
there's no silver metal
for finishing second."

Jamison
11-25-1999, 05:50 PM
I did the full install. With a P3 500 and 128ram it loads up in about 5 seconds after I die. It takes about 10 seconds the first time I start a level.

Jamison



------------------
"Hmmm... That girl looks whippable."

Bill
11-25-1999, 06:55 PM
I have a PII 333 with 96mb and a 800 meg install and I load about 10 sec

[This message has been edited by Bill (edited November 25, 1999).]

Blair
11-25-1999, 07:29 PM
I have a p2-400 with 128MB and a full install, but mine still takes at least 30 seconds to start up.

I'm getting a lot of audio stuttering during loads, both startup and reload. Are you guys with the fast load times getting that? I show no DMA conflicts, but maybe Windblows is lying to me about something.

What about stuff running in the background? I've got several doobers in my system tray, and if you guys have nothing but a clock, I'll try killing them.

--Blair

FotTrigger
11-26-1999, 10:30 AM
I have a P233 and 80 mb RAm and it takes 30 secs for loading after you die and up to a minute for firsttime loading with 800 mb installed. It however is not any slower with the minimum Installation
guess it depends on RAM and videomode how long loading takes

------------------
<<<Fottrigger>>>
"What is this? Sounds like steppin' on popcorn!"

Blair
11-27-1999, 06:25 AM
I noticed something today.

When the sound stutters during a load, the light on my HD acts up. They're connected, somehow. I have no DMA conflicts (that the system will display). Must be something to do with the bus mastering.

Last thing I want to do is hook a DAS up to my PC (like I have a DAS handy) and start debugging hardware...

--Blair
"But I will. If they pay me enough."

Crazylegs
11-28-1999, 02:28 AM
mine loads in about 20 seconds

Crazylegs
11-28-1999, 03:49 AM
whoops