PDA

View Full Version : console commands for multiplayer


Jvans14
02-16-2003, 11:20 PM
Hi, im brand spankin new to jedi knights and im an adict. ive been to a few website and they give me commands like /taunt. that dosent work, its "amtaunt", and not all commands are "am" i guess... i dont know if theres another post with the same question im asking but, im just desperate!

WhiteShark
02-17-2003, 08:36 AM
the command isn't /taunt

/taunt

is spinning your saber in SP

am means AdminMod

if you play on an adminmod server
there you can make

/amtaunt

then you spin your saber too

I think the people who telled you type taunt

meaned

type

+taunt

in console

then you say a sound

from your model

any questions ?

Mex
02-17-2003, 10:01 AM
Visit www.jedimoves.com and download the console commands.

DC | Dark Luke
02-17-2003, 06:36 PM
Originally posted by Flanders
Visit www.jedimoves.com and download the console commands.

That site is simply great, thanx a lot flanders!!, the little vids are really nice.

All commands works with no other previous command??

SAlu2

mrsparkle
02-17-2003, 07:05 PM
If you want everyone on your server to love you, choose Lando as your skin, then open the console and type +taunt. It's super!