PDA

View Full Version : Hidden Jedi Temple


Kyle_KatarnJedi
03-02-2003, 04:17 PM
"Back Before The Empire, When Sith and Jedi Reigned in the Thousands, there was a Hidden Jedi Temple......"

I got this idea from www.swkotor.com its not much now, but I hope to have a lake Training area, Temple Area, and a few more surpises....

Corridor 1
http://www.asthedeer.org/mappics/corridor.png

Corridor interesction
http://www.asthedeer.org/mappics/center.png

Any Suggestions?

Vairtis
03-03-2003, 10:15 AM
If you have seen Zelda I like the nice forest temple if not then I'll try my best to explain. Ok it's peacful but and majestic with rails and everything and it looks like it's been lost for lets say 750 years and the rock has vines on it but... the magic in the place has preserved some of it and the wind howles very genlty against the ears of visitors and it has but the faintest music of the majesectic orchastra of 750 years ago. kind of like that and if you get it wrong then you will have to rent Zelda: ocrina of time for N64 and you must then get past the forest temple. then you will rebuild it and there. *pant pant pant pant pant*

Silverhawk2000
03-03-2003, 01:47 PM
From looking at the .jpg files you included I can see that
you really love archways. :)

Looks like a lot of cut and paste went on there

Keep in mind the old saying 'can't see the forest for the trees'

my opinion/suggestion would be to use fewer arches. Structurally speaking, no building would need that many to support a roof.

If you love architecture that involves columns, arches, buttresses, vaulted ceilings, domes, etc... have a look at some websites that have pictures on cathedrals and churches (like those spread throughout Rome). It will give you a wealth of cool ideas.

Happy mapping. :cool:

Kyle_KatarnJedi
03-03-2003, 10:11 PM
Yeah, I have cut the colums down by 50% Spaced every 4 units....so that should look more realistic, To tired tonight, but I will have some updated screenies tomorrow.

Wes Marrakesh
03-03-2003, 10:17 PM
My suggestions? Move this thread to Showcase, where it belongs. Also, break up the textures and lose some archways- too repetetive.

Silverhawk2000
03-04-2003, 09:58 AM
Originally posted by Kyle_KatarnJedi
Yeah, I have cut the colums down by 50% Spaced every 4 units....so that should look more realistic, To tired tonight, but I will have some updated screenies tomorrow.

4 units? I think you mean (4*64) or some such measurement.

1 unit in GTKradient is very tiny.

If you are looking for scale, I did some checking and the Scale in GTKradient seems to be 1 unit = 1.125 inches

A standard block is 64 units tall, wich is as tall as a character.
Assuming a 6 foot tall person (72 inches)
Therefore 72 divided by 64 = 1.125

Have fun...