PDA

View Full Version : MIDI In profile


Acrylic
03-03-2003, 07:51 PM
Is there a way if I ever wanted to...to change the MIDI in the profile?

matt--
03-03-2003, 07:58 PM
Upload a new file to the same location.

Acrylic
03-03-2003, 08:48 PM
Originally posted by matt-windu
Upload a new file to the same location.

Oh...like you mean....upload a different song but make it the same name?

matt--
03-03-2003, 09:18 PM
Originally posted by AcrylicGuitar
Oh...like you mean....upload a different song but make it the same name?
exactly.