PDA

View Full Version : coding: free memory?


NathanRahl
03-06-2003, 05:30 AM
For the mod I'm working on, I'd need some free memory for a few variables. My problem: there seems to be nearly none left!
Has anyone ever added their own variables? I already increased heap space because "he" complained! ;)

Well, anyone who has something to say is welcome to do so!

razorace
03-09-2003, 04:31 AM
What are you doing?! I've never heard of a need to increase the hunk size for a mod. You probably have a memory leak.

Wudan
03-09-2003, 08:52 AM
Some maps won't run unless you increase the hunk size. A mod doesn't take up very much, so, hey, thanks for all the details. They are helpful.

razorace
03-09-2003, 09:03 AM
gees, is this sarcastic day in Wudan land? :D

Wudan
03-09-2003, 10:27 AM
I guess so - :)

(oh, and is it italic day in razorace land?)

razorace
03-09-2003, 05:00 PM
yep, I wanted to see what the feature did so I bought it with the points I had laying around.