PDA

View Full Version : About the new maps....


Del Piero
03-08-2003, 05:21 PM
Hi evrybody. I just wanted to ask you how I'm supposed to install and use the maps I just downloaded. Hate to say it, but I'm pretty new around here....hope you will bear over with me....

shock ~ unnamed
03-08-2003, 05:28 PM
C/Program Files/LucasArts/Jedi Outcast/GameData/base


Or something like that, just make sure you stick the map files (not the zip) in the base folder.

Just create a server and load them in the set up menu.

If you know the map name you can always do it in the console.

\map duel_pit

Del Piero
03-09-2003, 05:35 AM
Thanks, I'll try....

Zappa_0
03-09-2003, 08:15 AM
Yea shock your right maps and skins/models goes in base. Also mods....like Omnimod 2.0, Jediplus series, admin mod, Promod mods like those goes into your Gamedata folder, just extract all the files inside the zip to their and you wont have no problems. By the way do you have the patches yet 1.03 and 1.04? Heres a few good sites to get skins, models and maps


http://www.jediknightii.net

http://www.jk2files.com

http://www.pcgamemods.com

http://www.massassi.net


Enjoy playing JO!

Del Piero
03-09-2003, 02:40 PM
Very kind of you, thanks!
By the way, I've dona what you've said, but there's a problem.....When I start up a new server with any of the new maps, only few of the textures show. Most of them are black with white stipes????? That I don't really understand. Is there some reason? Do I have to have other maps/mods installed? Because, as I said, my interest in the game lived up once again because I got internet and could play on-line, and now this is all new for me...

topshot
03-11-2003, 09:53 AM
There are some models which do not have team colors. That is why they are black with white stripes, instead of the normal red or blue team colors.

There is no patch for this stuff unless the creator of that model decides to make an upgrade. Though sometimes it's by request......


Wait a minute, you were talking maps! For that, I have no answer.

Paradox1
03-13-2003, 03:03 PM
i had a similar problem when i was using my voodoo3 card before... all the skies and skyboxes were just black completely. Some other textures too, although not many. It may be a card/driver problem