PDA

View Full Version : GTK Radiatn, preferences don't change


Darth berserker
03-16-2003, 04:24 PM
I pressed P.
I changed the texture quality.
I read that I had to restart GTK Radiant for the changes to take effect.
I restarted GTK Radiant.
Nothing happened.

The pref's are the same as they were before I changed them.

Anyone knows why this happens?

War Master
03-19-2003, 08:35 PM
What version of GtkRadiant do you have? With the latest version it saves my settings, with version 1.2.11 it didn't.:fett:

Darth berserker
03-20-2003, 02:54 AM
1.2.12

Darth berserker
03-22-2003, 09:42 AM
Is there any config-file, for jk2/GTK Radi?

Leslie Judge
03-22-2003, 09:55 AM
There is one: <JK2 dir>\GameData\Tools\Radiant\radiant.ini.

Use wordpad because notepad can't display the line breaks correctly.

Darth berserker
03-22-2003, 10:10 AM
I can't find it.

reaper1576
03-22-2003, 10:19 AM
keep trying with the preferance its a known issue but it does work only take 3-4 trys or try GTK1.3.4-DEV build

Darth berserker
03-22-2003, 10:24 AM
If you tell me what GTK1.3.4-DEV build is, maybe I can try it.

EDIT: http://www.map-center.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=379

Leslie Judge
03-22-2003, 04:15 PM
True. The developers now about the error. They left out something. 1.3.6-dev is a developer version after all. :)

Did you try to run a search for radiant.ini?

Darth berserker
03-22-2003, 05:11 PM
Yes, I searched for it. Tomorrow I'll be re-installing everything called Radiant and see if it helps.

Leslie Judge
03-22-2003, 05:23 PM
Hmm... It can be in the registry too, but I have an active radiant.ini where I told you. And I use 1.2.12.

Anyway... we'll what happens tomorrow. :D

Darth berserker
03-23-2003, 04:27 PM
It didn't work at all... Now I can not even install it! As always, it must be Windows fault...

Anyway, thanks for the help, but I've decided to not leave jk2radiant. It works much better.

(Someone can delete this thread now)