PDA

View Full Version : Texture problem!!


shukrallah
03-22-2003, 04:49 PM
i used a custom texture for my map...when i went to load the map, it started out ok then the console loaded and said:

"R_CreateImage: textures/custom/dsc dimensions (350 x 200) not power of 2!"


whats the problem??
thanks in advanced....

Johnny-Rico
03-22-2003, 04:51 PM
ur textuers have to be in the power of 2 for example
64*64 than 128*128 ect

shukrallah
03-22-2003, 04:58 PM
so it would be 300, 600? something like that?

Leslie Judge
03-22-2003, 05:20 PM
No. :) 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, 2048. These are power of 2, but 350, 200, 300 and 600 are not. Choose any for height and the same or an other for width.

shukrallah
03-22-2003, 05:40 PM
oh, :D not to good with math! i couldnt remember what to do....
thanks