PDA

View Full Version : Can't get npc manager to work..


Senaku
03-27-2003, 07:21 PM
i did all the stuff the readme tells you to do but it still doens't work i get a message saying 1.0 is not a valid integ value, help me please

Senaku
03-27-2003, 11:11 PM
can someone at least give me an answer???

Emon
03-28-2003, 12:23 AM
Calm down there, buddy, give people some time.

It sounds like you're trying to assign 1.0 to a variable or field that only accepts integers. Yes, 1.0 is an integer, but the program doesn't know that and is confused by the decimal. It's the author's fault for not having any error checking and handling, so until that's fixed just enter integers for that type of thing.

Senaku
03-28-2003, 03:15 PM
when i start it that message just appears, i dion't even type anything but i think i'll wait till an updated version comes.

skyvader21
04-02-2003, 11:23 AM
I had the same problem. It errors right when the program starts. Very Strange.

Senaku
04-02-2003, 07:44 PM
i found out how to use it!! all you do is keep pressing enter then try and press create new npc then it'll keep appearing but just keep pressing enter then choose the class of the npc your creating then press ok and it should stop saying it! but be careful on typing though.........