PDA

View Full Version : I have a problem with the lighting...


Druid Bremen
03-29-2003, 12:10 AM
Could someone please help me with this? I want to make it so that when somebody goes touches something it makes several inactive lights flash on and off... :o I know its a stupid question... :o

master_thomas
03-29-2003, 12:44 AM
Did you try Rich Diesal's mapping University?
http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/

Put a trigger_multiple where you want people to touch. If you want them to have to hit the use key, check the player use flag. Give it a target that is the same as the lights' targetname. If you want some to start on and some to start off, use the start off flag on the lights.(If you want them off, check it. If not, don't check it).

Druid Bremen
03-29-2003, 01:06 AM
thanks... Ill try that...

Druid Bremen
03-29-2003, 02:12 AM
Originally posted by master_thomas
Did you try Rich Diesal's mapping University?
http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/

Put a trigger_multiple where you want people to touch. If you want them to have to hit the use key, check the player use flag. Give it a target that is the same as the lights' targetname. If you want some to start on and some to start off, use the start off flag on the lights.(If you want them off, check it. If not, don't check it).


OOPS! I cant find the startoff thing...

Leslie Judge
03-29-2003, 05:09 AM
I would be happy if someone could make dynamic lighting work in MP. So if you will have success, let me know please. :)

master_thomas
03-29-2003, 10:19 AM
Shift-Click the light and hit the n key. This will open the entity properties window under "light". You should see three boxes with the words "linear", "noincidence", and "start_off". Click the box next to "start_off".

Leslie Judge
03-29-2003, 09:54 PM
Have you ever tried that with MP Mapping Mode? There is the linear spawnflag only. Once I made a little test map which worked very well in SP in, MP not.

master_thomas
03-29-2003, 11:27 PM
No, Leslie. I map SP only so far. I was answering DarkLord's question. I don't know if you can do the dynamic light at all in mp or how you could make a mod to do so.

Druid Bremen
03-29-2003, 11:44 PM
At first I could not find it... But after reinstalling Radiant, it was sitting there! And Leslie Judge, I do not think you can use dynamic lighting in Mult-Player...

Leslie Judge
03-30-2003, 10:16 AM
My fault. I thought DarkLord makes an MP map. Sorry. :D