PDA

View Full Version : demo errors


Extra_Medium
04-20-2003, 08:02 PM
i wanted to try the demo of GF before i bought it but it doesn't work, When i load it up there are like six copies of the LA and then the GF logo...all the animations also have 6 copies when they animate....ie the elavator at the very beginning...also there are random crashes when it changes areas...BTW my specs are P4 2.26, 256ram, gf4 mx440 128mb, win xp pro, all the latest drivers and dx 9.0....plz help:(....o yeah also i have an old p200, 64mb ram, ati 128 pro 16mb, win 98 se, dx 8.1...that has a weird glitch where all the characters flash and there are lines through them....a solution for either system will be greatly appreciated;)

scabb
04-20-2003, 08:21 PM
Your system is way too fast, Grim doesn't like hyperactive processors. If/When you get the full game, the patch should sort most problems out, but for now, your best bet is CPU Killer (http://www.cpukiller.com/products/cpukiller/).

If that doesn't work, try switching your colour depth to 16-bit.

Extra_Medium
04-20-2003, 08:44 PM
tried both...btw will it work on my pentium 200mhz if i install dx 6.0...and how do i do that

scabb
04-24-2003, 12:04 PM
Yes, it should, and you can use Google (http://google.com) to search for it or run a Windows Update