PDA

View Full Version : I'm Having Problems.


geordiestag
04-28-2003, 05:28 PM
Can anyone tell me if Rogue Squadron will play on Microsoft 2000 Professional?
The game loads in OK,but then it keeps asking for the Direct X to be loaded in,and that's as far as I get,it won't load in the DX.
Has anyone got a solution for me.
I've been on Microsoft downloads for DX,but no help there.
So come on guys lend a hand,I've got a little lad driving me barmy.:confused:

another_trooper
05-02-2003, 11:57 PM
Sorry man, i dont think it will work, i have windows 2000 on my other computer and it doesnt work . . . its all bugged and all, try to get a windows 98,95 or somethin. . .