LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JA Modeling (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=535)
-   -   Adding Saber Hilts to the Saber Menu ? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=114831)

Tesla 10-12-2003 09:06 PM

Adding Saber Hilts to the Saber Menu ?
 
Anyone know how to add Saber Hilts to the Saber Menu so i can pick them at the start of the game. ?

I have some hilts added, and some Swords which have Sword sounds, and act like the Sith Sword, i just put there class as SITH_SWORD or something like that, anyway...so anyone know ?

I don't want to download a pack of them, i want to have the experience of doing it myself......mostly because i never added anything to JO, and have never Modded in my life :D

Any help would be much appreiciated :)

(Sorry if this is the wrong forum ;))

irish_texan 07-03-2012 07:23 PM

you're welcome :)


All times are GMT -4. The time now is 02:07 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.