LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   The Work Bench (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=554)
-   -   Swoop racing nuisance on Tattooine (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=127483)

Xyphos Celestin 04-28-2004 08:37 AM

Swoop racing nuisance on Tattooine
 
ARRG.

Okay, after managing to complete two of the three tiers of racing with no real problem on tatooine (and enjoying the fact) I try tier three, then something odd happens, after going through the first parts of the track, managing to shift my gear into the highest... mode thing... and hitting almost every single of those accelerator pads I hit a small problem...

The pads wont work when I reach the last leg of the race!!!

I'm in the highest gear, and I ride STRAIGHT over the last 8 or so pads but there is no acceleration or sound that happens that would usually happen...

Why me?! *sob*

After trying for an hour with no result or change I decide to suspect that this is either a glitch... or... something else!

FiEND_138 05-01-2004 05:36 AM

I had the same problem & the only fix I've found is to exit/ reload the game. Hope it helps :)

numark79 05-27-2004 02:52 AM

I had that same problem too when I first got the game; saving, exiting, and then reentering the game were the only things I could do, eventually it all worked out.

That was before the patches came out, for some reason now with the patches installed I haven't had that problem since, :rolleyes: lol, oh well

hope it works out,
peace

FiEND_138 05-27-2004 11:23 PM

^^^ Heh, I didn't have the problem until I got the patches. Too funny :p


All times are GMT -4. The time now is 03:07 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.