LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Technical Help (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=562)
-   -   Game won't start after the main menu (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=141572)

AnnaLois 12-17-2004 06:07 PM

Game won't start after the main menu
 
The game installed ok, but when I hit Play in the main menu, the menu just goes away and nothing else happens. Please help.

TK-8252 12-17-2004 06:37 PM

Let me introduce you to the Technical Help forum! :)

The.Grem 12-18-2004 01:09 AM

Try launching the game directly, bypassing the launcher.
Create a shortcut to Battlefront.exe, see what happens.

DjYoda 12-19-2004 04:50 AM

i think u yust got the illigal version of stw Battlefront:mad:

Domer 12-26-2004 01:49 PM

Game won't start after the main menu
 
I have the same problem on a Compaq Presario. Multiple uninstall/re-install cycles did not help. To shed any doubt, I am running a VIRGIN installation - no hacked version.

One thing I noticed is that after upgrading from Norton Anti-Virus 2004 to NAV 2005, that particular problem went away. I have no idea why NAV would have this affect, but it did.

The problem I have now is that the game locks up as soon as I try to create a profile in the "Create Profile" screen. Even with NAV and Norton INternet Security completely disabled, I get the same result.

This is immensely frustrating. I have the game running on three other PCs in my house, but I cannot get it to run on this Compaq Presario. :(


All times are GMT -4. The time now is 05:57 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.