LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JA Modeling (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=535)
-   -   Model needed for hologram (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=143311)

ThaLegend 01-23-2005 05:50 PM

Model needed for hologram
 
I'm having a rather annoying problem im hoping to get assistance on.
Here is where I am at for you to better understand me and what my problem is.

Im editing a base model named weequay.
I opened it in ModView and looked at the surface tree on the left.
I scrolled down to see if there were any unused hair surfaces for the Ghoul2.

I saw three things that came to my liking.

head_r_hairback_off
head_r_hairshoulder_off
head_l_hairshoulder_off

I turned thease on by right clicking them in the tree... wrote a model.mvs...opened the model.mvs to see this:
Code:

loadmodel
{
  name      "model"
  modelfile  "models/players/weequay/model.glm"
  oldskinfile  "default"
  surfaces_on
  {
      name0  "head_r_hairback_off"
      name1  "head_r_hairshoulder_off"
      name2  "head_l_hairshoulder_off"
  }

}




So i looked at the model_default.skin and saw that they were already inthere with the correct paths.

My problem: i know how to remove surfaces by using a .skin file, But i don't know how to add them. I'm assuming that i would have to rename the Surfaces in a modeling program.

so again, im trying to Add:
"head_r_hairback_off"
"head_r_hairshoulder_off"
"head_l_hairshoulder_off"

Any help from anyone with a true understanding would be wonderful.

ThaLegend 01-23-2005 05:51 PM

Also.... I'm having the same problem for the saboteur model. there is what apears to be a face plate that is turned off i would love to have that on please help lol.

Psyk0Sith 01-23-2005 07:00 PM

The only way i've been able to turn surfaces on is to edit the .glm with an hexa decimal editor.

Unfortunately i dont remember the exact value to look for.

ThaLegend 01-23-2005 09:05 PM

Hmmmmm That would be very useful...I'm hoping someone else remembers how to because i need either of the two to work to finish a sick map ive made for BWN

razorace 01-23-2005 09:41 PM

turning a surface on should be as easy as assigning a texture to it in the .skin file.....I think.

ThaLegend 01-24-2005 04:02 AM

Its not that simple tho....

El Sitherino 01-24-2005 01:45 PM

Quote:

Originally posted by razorace
turning a surface on should be as easy as assigning a texture to it in the .skin file.....I think.
Correct. There has to be that surface there, and it has to be mapped with a texture ready to be put on it though.


All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.