LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Technical Help (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=562)
-   -   Were to put files? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=145051)

Jedi Anikan 02-24-2005 12:01 PM

Were to put files?
 
Iv downloaded atleast 3 maps and i put them were the rest of them are... But they dont show... I figured they would... ?????

nO0b 03-24-2005 02:28 AM

I got the same problem and was told to put them in
/Star Wars Battlefront/GameData/AddOn
It should work, but I've got the little problem of not having any AddOn folder in my SW:Battlefront

SBF_Dann_Boeing 09-02-2005 06:01 PM

You need to update your game to version 1.2 before you can download mod maps easily. Go here to download it. There's also a 1.3 beta upgrade version too that gives you free camera mode as well as the ability to download at least 500 mod maps. Download the 1.3 beta here, but you have to download 1.2 first.

zerted 09-03-2005 05:43 AM

Free camera mode? What is that?

Leviathan 09-03-2005 12:23 PM

Free camera mode allows you to cross the battle-field as spectator ; Thus, you do not have any weapon, HUD, etc... on your screen, and can make good screen captures.

SBF_Dann_Boeing 09-03-2005 06:25 PM

Yeah you can freeze and unfreeze time also by pressing m when in free camera mode. Great for taking pictures :thumbsup:

zerted 09-03-2005 08:55 PM

Nice. Can you do this while playing online? If so, someone might be able to fly around the battle and provide tips to a team.

Leviathan 09-04-2005 12:52 PM

I think it is possible... (Nevertheless, I've never tried that before...) Moreover, do not forget you can't make only screen-shots using this mode, but also movies... ;)

SBF_Dann_Boeing 09-04-2005 06:00 PM

How do you make movies during Battlefront anyway? I never learned how.

Leviathan 09-06-2005 01:29 PM

You have to use softwares like Fraps, CamStudio or others...

Darth Derkie 09-06-2005 03:32 PM

Quote:

Originally Posted by Leviathan
I think it is possible... (Nevertheless, I've never tried that before...) Moreover, do not forget you can't make only screen-shots using this mode, but also movies... ;)

It's not possible.

zerted 09-06-2005 07:39 PM

If its not possible, then I don't think you could make good movies. If you can, you could get a group of people to act something out. You can't get the AI to do something different and record it.

SBF_Dann_Boeing 09-16-2005 10:40 PM

Thx Lev I made a movie but now im having trouble uploading it to the sbf website and its driving me crazy :nut: I guess I shouldn't have trusted freewebs...

Leviathan 09-17-2005 01:00 PM

There, I can no longer help you... :(

SBF_Dann_Boeing 09-17-2005 02:34 PM

oh well Ill figure something out :(

zerted 09-17-2005 10:40 PM

How big is it? I might be able to host it for you...

SBF_Dann_Boeing 09-23-2005 05:16 PM

It's like 5 Mb. I tried finding a good hosting provider on google but failed. What is your suggestion?

zerted 09-24-2005 10:06 PM

My college gives me some internet space. If you want me to put it online, PM me and I'll give you my e-mail address so you can send it to me. Then I'll post the link .

SBF_Dann_Boeing 09-30-2005 08:46 PM

Cool, I'll keep that in mind, I'm gonna continue to get my video hosting provider on Windows Media Maker to work, but if I can never get that to work I'll PM you.


All times are GMT -4. The time now is 03:32 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.