LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Reporting for Duty (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=568)
-   -   Command Line Paramaters? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=147711)

HSChronic 04-16-2005 06:35 PM

Command Line Paramaters?
 
Im looking for any Command Line paramaters for the game. Pretty much I want to load the game up and my profile up too.

Joetheeskimo 04-20-2005 04:07 PM

Re: Command Line Paramaters?
 
Quote:

Originally posted by HSChronic
Im looking for any Command Line paramaters for the game. Pretty much I want to load the game up and my profile up too.
You mean a command to enter into MS-DOS to start up Republic Commano? Or do you mean console commands within Republic Commandp? If it's the second one, try the "Console Commands (MP)" thread at the top of the forum.
Sorry, I'm not of much help.


All times are GMT -4. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.