LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Console Discussion (PS2/XBOX) (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=612)
-   -   System Link problems (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=152438)

snakeheadfish 09-16-2005 08:22 PM

System Link problems
 
We cannot get Sytem-Link to work. Using the Xbox System-Link cable I have tried to connect directly from Xbox to Xbox. When the person I am System-Linked with searches for a game the game can be found. They can also join the game and will then show up in the host players "players list." But during the load screens it will "freeze" at the "waiting for players to join screen." We have dropped the amount of AI characters in the game and also dropped the amount of players allowed since there was only the two of us. We tried multiple times, switching off on who would host the session. Same results. Couple things—

1) Could it be that I have a Live account and have added "updates" to my Battlefront whereas my friends Battlefront has not had any updates?

2) Does the connection only work through a modem, or hub?

We did unplug and replug the cable many times, we didn't try switching the cable around though. Anyone got any tips?

Leviathan 09-17-2005 01:19 PM

You've already posted this question in the Technical Help section. Consequently, this thread is useless... :mad:


All times are GMT -4. The time now is 01:41 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.