LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Forum Help & Feedback Center (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=217)
-   -   need some help please (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=152747)

robertf 09-23-2005 03:14 AM

need some help please
 
ok i go this game 1 day ago i installed it as you do disabling anti virus like it says then i create account fine downloads loads of stuff then i thought evrything was set up i go to play game and it takes me back out with this error:SWGClientSetup_r we have detected a client crash. if you have not recently done so we recommend that you try full scan ( which i have numerous amounts of times) from the launch pad to check the integrity of the files. i have tried evrything reinstalled like 5 times disable the firewall when tried too enter permited evrything there i looked all over the forums and havnt found anything please can you try telling me what the problom is also, this is a american game i bought off a website im thinking maybe if thats the problom but it shudnt be as i played a american version of WoW so please reply quikly.

Jan Gaarni 09-23-2005 04:29 AM

Well, first of all, this is the Help and Feedback forums for Lucasforums, not a specific game. :)

Click here for the SWGalaxies.Net forums for help in the future.

Second of all, the only thing I can think of is to re-install the game.
It being a US copy has nothing to do with it.

coupes. 09-23-2005 06:17 PM

Wall of text ! :eek:


All times are GMT -4. The time now is 11:55 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.