LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Tech Help (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=622)
-   -   Anyone else getting this stupid problem with the Beta? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=153172)

Lord Vader 89 10-01-2005 11:02 PM

Anyone else getting this stupid problem with the Beta?
 
It keeps saying "Connection to host lost." when I join some servers. It always happens in the Yavin Space map and sometimes in the Utapau map. Never on the Tantive IV map. Anyone know how to solve this problem? And yes I have all the anti-virus stuff off, and have opened all the required ports for gamespy on both my router and windows. This has prevented me from playing the space map, which is the main reason that I downloaded the beta for.

zerted 10-02-2005 01:40 AM

You connection might not be fast enough to keep a signal with the server, or you may have to many programs/services open.

MachineCult 10-02-2005 06:36 AM

I downloaded it ok, but when i try and run it nothing happens.

Kurgan 10-02-2005 08:02 PM

Scan for viruses... or perhaps you've gotten a corrupt download. ;P

zerted 10-02-2005 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by MachineCult
I downloaded it ok, but when i try and run it nothing happens.

Make sure you have Administrator permissions before you try to install it.

Kurgan 10-06-2005 02:22 PM

If you've got a firewall or router, you may need to open some ports. I am not sure exactly what port ranges SWBF2 beta uses though...

But with my software firewall, I just gave the Exe permissions, so it works.

Darth Derkie 10-07-2005 12:00 PM

I had those Connection to host lost messages too. I solved it by re-installing win xp. And I also solved my issiue with the comp being slower than it should be.

zerted 10-07-2005 10:47 PM

Quote:

Originally Posted by Darth Derkie
I had those Connection to host lost messages too. I solved it by re-installing win xp. And I also solved my issiue with the comp being slower than it should be.

Re-installing WinXP, seems pretty drastic... Did you re-install all the Windows patches too? If not, re-install tha patches and see if that breaks SWBF2, then lets us know. Are you sure windows firewall wasn't on?

Darth Derkie 10-08-2005 05:30 AM

No, i just updated it... or something like that. I didn't have to remove all my files, everything is still installed.

THX1138_Scorpio 10-08-2005 08:43 AM

Quote:

Originally Posted by Lord Vader 89
It keeps saying "Connection to host lost." when I join some servers. It always happens in the Yavin Space map and sometimes in the Utapau map. Never on the Tantive IV map. Anyone know how to solve this problem? And yes I have all the anti-virus stuff off, and have opened all the required ports for gamespy on both my router and windows. This has prevented me from playing the space map, which is the main reason that I downloaded the beta for.

I've had that problem maybe 1 in 10 servers I join. Just pick a new server if that happens.

But as for firewalls/routers, I have a linksys router and didn't have to open ANY ports specifically for SW:BF2. LA learned from its mistake with SW:GB and decided to use common gaming ports.

zerted 10-08-2005 08:53 AM

Quote:

Originally Posted by Lord Vader 89
...and have opened all the required ports for gamespy on both my router and windows. ...

Lord Vader: Try it with your firewalls off (both hardware and software ones).

THX1138_Scorpio 10-08-2005 09:49 AM

I said I wasn't having any problems....

master_skywalke 10-08-2005 09:51 AM

I got the same problem, but first I get major lag.This only happens on servers with over 50 people.

MandaloreBIC 11-03-2005 01:29 AM

it happns all the time, you just got serious lag is all


All times are GMT -4. The time now is 06:30 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.