LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Tech Help (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=622)
-   -   SWB II quitting? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=153724)

Witness08 10-12-2005 08:03 PM

SWB II quitting?
 
Sorry if I misplaced this post, I'm new at this. I played the Battlefront II beta for about 2 1/2 hours straight the first day I got it, but am having considerable problems since then. Mainly, every time I try to get in through Gamespy, it will load, go to the two hint screens, and then more-or-less right after that exit. Several times I've had the alternative of getting to the character choosing screen, only for it to take all of memory and lock up. I don't understand. I haven't changed any settings since the first day. Any clue to what the problem could be?

shortieuk_TAW 10-17-2005 05:27 AM

Try without logging into Gamespy.

zerted 10-17-2005 10:20 AM

I've had problems like this too. In my case, another program (TeamSpeak2) was using my audio. SWBF2 couldn't handle sharing the audio with TeamSpeak, and decided to crash to the desktop when ever I tried to play a level. Make sure you don't have any other audio or video programs running. Close any running programs and try the Beta again.

I fixed my problem by using two sound cards (a PCI card and the one embedded in the motherboard). SWBF2 uses the PCI card, while TeamSpeak's mic input goes through the motherboard's sound.

Though for some reason, SWBF2 randomly swaps some sound setting causing me to move TeamSpeak's, and the mic, to the other sound card then randomly back again.

THX1138_Scorpio 10-26-2005 09:57 AM

I've had similar problems w/ xfire, when i'm using xfire's voicechat it will consistently say "connection to server lost"

zerted 10-26-2005 12:11 PM

Did you get it working?


All times are GMT -4. The time now is 10:52 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.