LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   General Discussion (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=613)
-   -   In game pictures of all Heros... (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=153976)

KTR 10-18-2005 03:02 PM

In game pictures of all Heros...
 
http://home.comcast.net/~kohan/swbf2_heros.gif

Its about 700kb, so give it a few seconds to load. The pics came
from the beta, from an unfinished map.

If you want to see that heros yourself, that map is titled "tat2g_eli".
The bad thing is that you can't play on the map, but you can see
the heros.

I can't wait till i play that "hero only" map!

Pho3nix 10-18-2005 04:22 PM

Argh. Anakin looks awfull :P

KTR 10-18-2005 05:10 PM

Vader looks taller than Anakin...lol...it must be them new legs that he had to replace since the battle with Obi-Wan.

Darth_Terros 10-18-2005 05:22 PM

Lol you think anakin's bad take a look at windu he looks like some sort of outer space potatoe man

MachineCult 10-18-2005 06:01 PM

It's just the crappy beta graphics, most of them look ok, Vader is way too tall, and lukes hair is weird though.

McCusto 10-18-2005 07:12 PM

Wow, very interesting. And what do you mean by beta pics?

KTR 10-18-2005 07:46 PM

Those pics i took came from Mos Eisley assault level from the beta. Mos Eisley is not finished in the beta, but when i ran the level, i saw only heros! Therefore, hopefully, in the final ver. there is going to be a ONLY HERO map! I wonder if it is posible to edit the level files to change the heros, like han to luke or yoda to mace or vader to sid, in the beta.

MachineCult 10-18-2005 07:56 PM

It's just a glitch KTR, it means nothing.

KTR 10-18-2005 07:59 PM

So there is no Hero Only mode? :( Well it may not be made by the devs but surely it will be done by the modding community.

Kurgan 10-18-2005 11:04 PM

Interesting.. I'll check that out!


Early on they talked of a "Celebrity Deathmatch" option or mode or something. Hopefully that's still planned for...

zerted 10-19-2005 02:48 AM

Quote:

Originally Posted by KTR
So there is no Hero Only mode? :( Well it may not be made by the devs but surely it will be done by the modding community.

The above pictures in this thread seem to indecate that there is a hero only mode.

MachineCult 10-19-2005 07:14 AM

Aren't the above pictures a glitch from the beta?

0MERCURY0 10-19-2005 09:42 AM

Quote:

Originally Posted by zerted
The above pictures in this thread seem to indecate that there is a hero only mode.


there is , go to the site updated thread for proof

yellowblood 10-19-2005 11:04 AM

The pictured saved as low quality GIF files.

I will try to load this map now and give some better pictures.

EDIT: ok here it is... the size is almost 1 MB so be cool...
http://www.cya.co.il/up02/05/10/19/b...rontheroes.jpg

:)
I'm gonna try something now

zerted 10-19-2005 11:30 AM

I must say, the more pictures and movies I see about SWBF2, the less I want to get it. Most of the maps look almost exactly like SWBF1's maps.

Darth_Terros 10-19-2005 11:38 AM

Thats because they've kept the old maps in no point abandoning them if they are still ok

Seems a good idea so we have new and old ones woo!

yellowblood 10-19-2005 11:42 AM

I forgot to matntion, Boba Fett, Jango Fett, Darth Vader and Anakin in the same map?

CRAZY :D

McCusto 10-19-2005 05:53 PM

There must be a code to load hero mode in the beta, what is it? Does anyone know?

KTR 10-19-2005 07:37 PM

Well i havent modded SWBF I or II but i have modded battlefield42 and 2, I guess if you look at the jedi file you will see the names of the jedi (there tags) and if you look at each level file, you will see the two heros give for the map. If you change the tags on the level file with another hero, it may work. Btw, what program allows you to look at the lvl files correctly, textpad give a lot of giberious.

MachineCult 10-19-2005 07:41 PM

I used WinAce for Jedi Academy,

Might work for Battlefront.

KTR 10-19-2005 08:45 PM

winace is just an extactor, not a *.lvl editor.

But i found this:

http://files.filefront.com/Star+Wars.../fileinfo.html

i guess this will do, due to the fact that bf1 and 2 uses more or less the same engine.

Kurgan 10-19-2005 10:59 PM

Looks like Darth Vader is about 9 feet tall!

Incidentally, Peter Mayhew who played Chewbacca was 7 foot 3. David Prowse who played Vader was "only" 6 foot 7 (and Hayden Christiansen playing his younger self was 6 foot 1). And yet Vader towers over Chewie in this game!
;)

KTR 10-19-2005 11:40 PM

I am tell ya, it got to be those bionic legs! Count Dooky look like he has a panty hose over his head and is gonna rob some one.

Kurgan 10-20-2005 01:53 AM

No galactic liquor store is safe now...

Kurgan 10-20-2005 01:56 AM

Quote:

Originally Posted by McCusto
There must be a code to load hero mode in the beta, what is it? Does anyone know?

tat2g_eli 200 200

The trouble is you can't join, the map doesn't exist in the beta. So you can look at the models (like in the gif file but in higher quality!) and that's about it. The "map" is just a black box placeholder (you can see the loading screen as you start up though, like all the other missing maps). People can log onto the server but not spawn to play.


Get a hex editor like UltraEdit 32. I'm no expert in it, but with SWBF1, kinguru and some other guys were able to hack out quite a few things before the official tools were released. I don't know though if the beta is even editable. It may simply not be (as for example the JA demo was not). Ie: modify something and it will just crash, rather than let you run modifications.

McCusto 10-20-2005 07:14 PM

Quote:

Originally Posted by KTR
winace is just an extactor, not a *.lvl editor.

But i found this:

http://files.filefront.com/Star+Wars.../fileinfo.html

i guess this will do, due to the fact that bf1 and 2 uses more or less the same engine.


Wow, when I downloaded that thing, I now have a virus on my computer!

KTR 10-20-2005 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by McCusto
Wow, when I downloaded that thing, I now have a virus on my computer!

Not for me... Well those tools dont work, when you try opening a lvl file, it doesnt know the additional code, therefore skips it.


All times are GMT -4. The time now is 11:16 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.