LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   Dedicated Server (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=334)
-   -   how to add or remove shield in a FFA game (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=154079)

jedi-Guard 10-20-2005 07:16 PM

how to add or remove shield in a FFA game
 
Again hi
How can i remove or add more shield to a character, its a none mode server, it starts with 1** hit points + 25 shield and i like to remove or add more shield too it.
How do i do that ?

cya all again

acdcfanbill 10-22-2005 05:59 PM

as far as i know, you would need a mod.

jedi-Guard 10-22-2005 08:02 PM

Hrmm mod is needed for that. :(
Is there support for a mod server by lucasarts support group, if i get any problems with my mod server ? or do i have to stay and work on my none mode server ?

acdcfanbill 10-23-2005 08:59 PM

no mods are expressly supported by Lucasarts, however, they mod usually have a support page and forums you can ask questions in.

jedi-Guard 10-24-2005 08:08 PM

What if i have None mod server with a crash problem and Activision has said that there programmers will take a look into the problem.
With other words i have a crash problem and do you think a mod will solv my problem or not recommended to use for a while ?
I need help and ideas, cause the limitation on a none mod server is kind of low, but fine too, its just that i need more fun on the server and thats where the mod is needed.
Right or wrong ?


All times are GMT -4. The time now is 02:43 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.