LucasForums

LucasForums (http://www.lucasforums.com/index.php)
-   JA Modeling (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=535)
-   -   HELP!!! new model shows up as kyle in JK3 (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=163950)

Ratchicken 04-21-2006 04:26 PM

HELP!!! new model shows up as kyle in JK3
 
Can Anyone tell me what I am missing? I made a new model with 3dMax 8 and used the JK3 Skel.. from PsykoPats web. weighted the mesh,uv mapped and exported it to .xsi file. Ive made the .glm file and the .skin file, and the directory, models,players,myname. and It works Fine in modveiw, But when I Zip the dir.. on my C: drive models,players,myname to a .pk3 file and put it in my base file and start the game. I then change to nonpure server and start a game. I can choose my new model from the default_icon that I made. Instead of my dude showing up I get kyle Katarn to play with. I have read just about every tutorial there is and Looked through tons of forums but cannot find anybody that has this problem. I did not include the bolt cap tags because My dude has no caps.

Can anyone HELP ME!!!

Ratchicken

dtriniman 04-21-2006 10:15 PM

Your skin needs to be uploaded to whatever server you want to see it on. If it's not you'll see Kyle if it's a male skin or Jan if it's a female skin as those are the default models. And even if the server has the skin uploaded, people would need to have it also or they won't see it. They'll see Kyle or Jan. The rules are stricter on a pure server.

Ratchicken 04-21-2006 11:11 PM

Yes I see what your saying about the pure server but I can't even see it when Im not on the internet. When I load up a char.. that some one else has made it will load into the game fine but mine will not and all i get is kyle. Im creating my on game with bots and i turn off pure server. any sugestions?

Psyk0Sith 04-22-2006 12:04 AM

First check the console for any error messages, if this is your first model you probably messed up somewhere. Never take out tags, you can have a player without caps, but leave the tags in.

Ratchicken 04-22-2006 07:01 AM

Thanks for the help I will Put the tags back in and let you know if it works.
If not I will email the file to anyone that can make it work if yall have time to jack with it.
Thanks!!

Ratchicken 05-26-2006 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by Ratchicken
Thanks for the help I will Put the tags back in and let you know if it works.
If not I will email the file to anyone that can make it work if yall have time to jack with it.
Thanks!!

Thanks Psyk0Sith!!!, That was my problem, I put the tags back in and works great. Thanks for the HELP.

Psyk0Sith 05-27-2006 01:27 PM

No problem :).


All times are GMT -4. The time now is 08:54 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.